LEKTIONER FÖR EMMA BARIGÅRD

De som red för Emma i våras har efterfrågat fler tillfällen ("Det var magiskt!!" är ett omdöme vi fått). Utbildningssektionen hälsar därför samtliga huvudmedlemmar i klubben välkomna att rida lektioner i paddocken/på banan för Emma Barigård tre torsdagar i höst.

Emma är diplomerad B-instruktör (ridlärare 1), har gått en rad olika kurser inom SIF (ridledare, tappskoutbildning, domarsekreterare och avelskurser), är utbildad inom pilates för häst, bomarbete samt rehabträning och hästens biomekanik. Emma brinner för grundträning och hållbar häst och förklarar hur vi ska träna hästarna efter deras och våra förutsättningar.

Lektion: 45 min egen tid med Emma
Kostnad: 500 kr/lektion för huvudmedlemmar i Járnhestur
Plats: Járnhesturs anläggning i Norberg (ovalbanan och innerplan/paddock)
Datum: 23 sept, 7 okt och 21 okt
Klockslag: Lektionerna börjar kl 14 och pågår till kl 20. Så långt som möjligt försöker vi tillgodose önskemål om tid.

Anmälan: skicka pm till Åsa Eriksson (på messenger) och ange vilken/vilka tillfällen du är intresserad av och om du vill rida tidigt eller sent. Först till kvarn gäller.

Vid bekräftad tid får du betalningsinformation. Betalning ska ske direkt och sedan är du anmäld. Vid förhinder/sjukdom får du själv ordna en ersättare till din lektion. Ingen återbetalning.

Ännu inte huvudmedlem i Járnhestur? I mån av plats kan även medlemmar i annan SIF-klubb anmäla sig, då för en lektionskostnad på 600 kr (inkl banavgift).
Varmt välkommen!